Carl Lewis - Break It UpVid sidan av sina nio OS-guld är nog Carl Lewis största eftermäle de singlar (åtminstone tre stycken) som han spelade in under sin karriär. När “Break It Up” dök upp i skivhyllorna 1986 så måste det ha väckt många frågor hos 80-talets människor, frågor av typen: “Varför gör han detta?” och “Varför spelar han in en sån här video samtidigt som han fortsätter neka till att vara gay?” De här frågorna är nog så berättigade även idag, 20 år senare.

Carl Lewis verkar ha fått blodad tand när det gäller showbiz. Numera jobbar hand bland annat på att få igång en karriär som skådis. Hans plattor är att betrakta som kult-rariteter. Den som till äventyrs vill ha tag i dem kan göra klokt i att leta här.

Videon:

 0 kommentarer till “Carl Lewis – Break It Up”

  1. Inga kommentarer