Det är väl egentligen logiskt att vi börjar bloggandet med friidrott (eller “fri idrott” som Kungen en gång kallade det). Vårt senaste riksfyllo Jimmy Nordin är inte bara kulstötare. Han är musiker också. Minns jag såg den mannen i ett reportage för längesen där han med pipig stämma deklarerade att han inte bara skulle bli världsbäst i sin idrott, utan dessutom internationell artist och rockstjärna. Det var troligen för att råda bot på folk som Jimmy Nordin som Jantelagen instiftades. För nånstans mitt i den här tragiska alkoholism-historien så är det fruktansvärt kul att det just är denne kaxige pajas som nu har gjort bort sig. Du ska inte tro att du är nåt etc. Och se hur det gick!

Nordin har gjort två album och ett antal singlar, varav “Vinterlandskap” finns att ladda hem gratis från hans hemsida. Framtiden då? Borde han satsa på kulan eller guran? Ja, försök själva bedöma vilken han hanterar sämst.

“Vinterlandskap” finns alltså på Jimmy Nordins hemsida.

 4 kommentarer till “Jimmy Nordin – Vinterlandskap”

 1. 1 Amir Sariaslan

  Han låter som en dålig kopia av Ted Gärdestad på nedåttjack :)

 2. 2 lexxus

  Jimmy “kuken” Nordin ligger just nu tvåa på min lista över kassa personer.

 3. 3 JImmy page

  Jimmy gör allt rätt. Han är min idol

 4. 4 Krille

  Ta´t coolt grabbar, det var ju inte meningen att det skulle bli som det blev…