Hammerfall inledde som bekant sin bana som sportmusiker med OS-curlinglåten “Hearts on Fire”. Nu har de alltså slagit till igen med en låt som för ett otränat hårdrocksöra som mitt låter ungefär likadan. Och lika ball. Till låten hör också en video där bandet stör några av våra mest prominenta friidrottsstjärnors träning genom att lira på höjdhoppsmattor med flera udda ställen. Ett särskilt varumärke exponeras också flitigt i videon.

Videon kan man ladda hem från www.friidrottarna.se (fram till den 6 september). Hos SVT kan man även titta på liveframträdandet från EM-invigningen i söndags där Robert Kronberg rockar loss med bandet på scen.

 3 kommentarer till “Hammerfall – The Fire Burns Forever”

 1. 1 Nettan

  Hammerfall rockar fett!!! Grymt cool låt!

 2. 2 Martin

  HammerFall Rocker :D :D

  Hilsen Norsk FAN :D

 3. 3 jörgen

  har någon texten??