Det är fortfarande några veckor kvar till Serie A drar igång, men här på Sportmusik går vi händelserna lite i förväg med att inleda en liten kavalkad med låtar relaterade till (det hastiga och lustiga) mästarlaget Inter. Och vi börjar med en skapelse som har några år på nacken. Ja, ni vet hur det brukar gå till. Nån kommer på idén att ta in laget i studion och spela in en kamplåt, gärna med en festlig video till. Resultatet blir en halvtafflig låt och en video där de välkända idrottsprofilerna spexar med micar och hörlurar. Det har vi sett många exempel på genom åren.

“Pazza Inter” blev inget undantag. I videon ses en bred array tvålfagra superstjärnor och mångmiljonärer med varierande arbetsinsats medverka i låten. De två som tar sin artistroll på störst allvar tycks vara Javier Zanetti och Alvaro Recoba, vilka båda tar i för full hals med hårt filtrerade röster. Slutprodukten kan ni skåda nedan. Extra kul är att någon lustigkurre gjort sig besväret att ge låten en svensk översättning ā la ansiktsburk, vilket skänker ännu en dimension av löjets skimmer över låten och videon, som komplement till de som fanns från början.

 

 

 3 kommentarer till “F.C. Internazionale Milano – Pazza Inter”

 1. 1 lexxus

  Pazza din fazza! Härliga grejer det här men nästa gång vill vi se Zlatan i videon också.

  Jag vill också gärna säga att turkhits funkar bättre på turkiska än italienska. Fast det var ju kul att han fick in “Med bil och park är de flesta Calzone”.

 2. 2 Arian

  det här är en kränning mot inte den som gjore om låten sådär ska jag få tag på att ni inte skäms era soffrunkande bögar jävla idioter är ni asso hatet bara stiger mot er era fula racister bara för att zlatan ibrahimovic är en utlänning i sverige vad har ni då för rätt att trakassera hķnom och hans lag såhär jag kan bara säga att ´´pazza inter´´ är den absolut bästa sången som finns .och ni är så jävla avundssjuka på den man som jag stolt säger är bosnie precis som jag den manen är zlatan ibrahimovic

 3. 3 Mikael

  Arian: Du verkar ha allvarliga problem. Det finns inget som helst rasistiskt i låten, videon, blogginlägget eller i Lexxus’ kommentar. Slopa din offermentalitet och våga vara stolt över ditt ursprung på riktigt utan kass attityd så ska du se att livet blir mycket enklare.