Även Frölunda Indians har ett kamplåtsarv att förvalta. Även här är det lite si och så med kvalitén, men det hedrar klubben att man lagt ut alla låtarna på sajten i deras helhet. Det visar att man tar ämnet seriöst. Triple & Touchs låt är från 1990, troligen precis i början av deras karriär. Låten “Vilda Västern” tycks ha nån koppling till Galenskaparna, enligt sajten. Det absolut ballaste med Frölundas låtar är dock att ett dansband med det genuint göteborgska namnet Glenns har gjort två av dem.

Följande låtar kan man ladda hem och lyssna på:

Triple & Touch – Vi vill se Frölunda
Glenns – Frölunda, Frölunda
Glenns – Frölunda vårt hockeylag
Frölunda Singers & Players – Vilda Västern
Totempolarna – Här kommer indianerna

 Glenns

 0 kommentarer till “Triple & Touch – Vi vill se Frölunda (m.fl.)”

  1. Inga kommentarer