Hittills har det varit mycket snack och lite hockey här på bloggen. Men nu är det faktiskt dags för det sistnämnda. HV71 presenterar hela fyra officiella låtar av varierande ålder på sin hemsida. Namnkunnigast av artisterna är 80-talsidolen Shakin’ Fredrik (alias Fredrik Willstrand) med alstret “HV-låten”. Åldern på låtarna må skifta, men kvaliteten är jämn och låg. Men det var nog oundvikligt att någon skulle komma på att HV71 rimmar med “nummer ett”, för att sedan bestämma sig för att inkludera rimmet i en låttext. 

Följande låtar kan man ladda hem smakprov av:

Shakin’ Fredrik – HV-låten
Hans “Ludde” Ludvigson – Störst, bäst och vackrast
Fairplay Band – HV-blå
Crut – Håå Vee

Shakin' Fredrik - HV-låten

 

 

 

 

 

 

 0 kommentarer till “Shakin’ Fredrik – HV-låten (m.fl.)”

  1. Inga kommentarer