MODO bör inte förväxlas med Mo-Do och gör det nog inte särskilt ofta heller. Två låtar om sig själva har de i alla fall. Dels en sån där menlös och meningslös låt som i princip alla idrottsklubbar verkar ha. De sjungs alltid av en man som ofta låter som en avdankad musikalartist numera sysselsatt med att spela in svenska versioner av Disney-melodier. MODO:s dylik heter Kenneth Olofsson och sjunger en låt som heter “MODO så klart”. Som kontrast till detta avfall finns också en version av “Bron över floden Kwai” med titeln “MoDo vårt hjärtelag” av okända upphovsmän. Go marschmusik från en tid då hockey var en sysselsättning för riktiga karlar och då musiken lät därefter!

Ladda hem härifrån.

 3 kommentarer till “Kenneth Olofsson – MODO så klart”

 1. 1 oscar.e

  Hej!

  Jag vill ladda ner MoDo låtarna.

  Jag trykte på ladda ner men sen vet jag inte vad jag ska göra??

  hur gör man?????

 2. 2 oscar.e

  Hej !!

  Din låt Rockar!!!!

 3. 3 oscar.e

  Hej!