Någon på den eminenta sajten SvenskaFans.com har gjort en förteckning över Inters läktarsånger. Sångerna delas upp i sånger till laget, sånger till spelare och övriga sånger.  Här finns även texterna till “Pazza Inter” och “C’è solo l’Inter”. Alla sångerna presenteras  med svensk översättning och till merparten av dem finns även ljudfiler att lyssna på.

(Jag saknar dock en läktarsång som jag hörde när jag var på San Siro hösten 1998. I sin enkelhet gick den: “Forza Inter, Forza Inter, Hey! Hey!” och hade samma “melodi” som låten “Gema Tanzen” med eurodisco-ariern Mo-Do om någon minns honom? Det var han med “Eins, Zwei, Polizei”. Han var faktiskt italienare trots att han sjöng på tyska, så det kanske kan tänkas att han eller hans producenter fann sin inspiration på Curva Nord.)  

San Siro

 Två goa gossar utanför San Siro.