Sveriges sämsta hockeylåtar kommer från norr. Någonstans i mötet mellan Ducktales och nåt sistaplacerat bidrag från någon bortglömd melodifestival från början av 90-talet (ni vet de som inte gick vidare till omgång två utan hamnade på delad sjätteplats) hamnar Luleå Hockeys två låtar “Vårat gäng” och “Muskler utav stål”. Det låter helt enkelt skit. Och med tanke på att hockey är en gayhatarsport låter det dessutom förvånansvärt bögigt.

Ladda hem här.

 5 kommentarer till “Luleå Hockey – Vårat Gäng”

 1. 1 Albin=Lulefans

  Ge mig en bättre modo låt.
  Men det spelar ändå ingen roll,om det låter bögigt eller något annat så länge luleå är det bästa HOCKEYLAGET I NORRLAND!!!!

 2. 2 Hon Ett luleåfan

  Du, vet du su kan ta dina kommentaren och stoppa upp dom någon stans. Kan du komma men något bättre? HOCKEY BYGGER INTE PÅ EN LÅT, (den är kanske inte bäst, men det finns 1000000 ggr VÄRRE)HOCKEY ÄR EN SPORT INTE NÅGON JÄÄVLA MELODIFESTIVAL ! // IRITERAD!
  ps, luleå är bäst, spelar dessutom den mest underhållande hockeyn i elitserien ds.

 3. 3 MoDo fan!!

  je mig en bättre Modo låt t.e.x Modos arme röd vit och grön!

  ps.MoDo är bäst i Elitserien!!

  inge sopp luleå!!!
  särkilt inte Färjestad!!!

 4. 4 Kille med koll!

  Luleås “Muskler av stål” är en lysande kamplåt!
  Tack för ordet.

 5. 5 Nicke_Nor

  Okey för det första vad vet du om music ?,alltså då menar jag hockey music, hockey kultur !.

  Du värkar vara ganska inne i slager så håldig till det där har du ett intrese som värkar passa dig ganska bra. Att sedan hävda att Modo har en bra låt (jag vet inte om jag ska skratta eller gråta).

  Avslutnings viss så önskar jagdig lycka till skolan du har mycke kvar att lära. Det är inte lät när man är liten och dum.

  Ps var i övik senast vi mötes slakt så väll på isen som på läktarn (på läktarn behöver jag väll i och för sig inte nämna det hörde nog alla ganska klart i alla fal)